23948sdkhjf

Konkurransedyktig UPS-løsning fra Schneider Electric

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric lanserer en ny serie UPS-er, designet for viktige behov for strømbeskyttelse, under de mest ustabile strømforholdene.

En 1-fase, online serie med dekning fra 1-10kVA, finnes i både tower og rack, flere kombinasjoner med kommunikasjonskort samt eksterne batteripakker:

Easy UPS SRVS modellene kommer hovedsakelig i to typer: standard og utvidet batterikapasitet. De har også mulighet for kommunikasjon, foreløpig finnes det tre typer: SNMP, Modbus RTU og potensialfrie signaler.

Alle modellene i SRVS-serien er utstyrt med skjerm, for enkelt å kunne lese av status eller varsel på alarmer. I tillegg har de høy effektfaktor og rask batteriladetid, for å beskytte mot hyppige avbrudd.

Online UPS-ene er utviklet for å håndtere et bredt spenningsområde og forstyrrelser i nettet. De sikrer en jevn og pålitelig tilkobling i de mest kritiske øyeblikkene, som ved pigger, overspenninger eller strømbrudd, forteller Julie Frosterød, Inside Sales Specialist, i Schneider Electric.

Schneider Electric oppsummerer de viktigste fordelene slik:

•       Standard og utvidet batteritid

•       Dobbeltkonverterende for kritisk last

•       Rack og tower

•       Enkel montering

•       EcoMode

•       Rask oppladning - 90 prosent kapasitet innen tre timer

•       EcoStruxure IT Advisor / EcoStruxure IT Expert

•       Intuitivt LCD / LED-grensesnitt gir UPS-status for rask diagnostisering

 

Programvare for tilstandsovervåkning

Easy UPS SRVS passer utmerket til EcoStruxure IT Advisor eller EcoStruxure IT Expert:  -Dette er skybaserte programvareløsninger for tilstandsovervåkning av kritisk utstyr, basert på sanntidsdata.

På dette området er teknologien til Schneider Electric enestående. Det finnes riktignok lignende systemer, men de mangler en av faktorene:

-Vi har hele pakka, noe som gir full oversikt over ressursene dine, når som helst og hvor som helst, forklarer Frosterød. -Easy UPs- serien er et smart forretningsvalg. Her får du bransjeledende teknolog til en svært fornuftig pris, avslutter hun.

 Om Easy UPS SRVS

Easy UPS SRVS er en del av Easy UPS serien, spesielt utviklet for elektromarkedet, med et komplett utvalg fra 500W til 600kVA, line-interaktiv/online, 1-fase til 1-fase, 3-fase til 1-fase eller 3-fase til 3-fase. Her får du tilgjengelighet til forskjellige størrelser og modeller, noe som forenkler installasjonen i ulike miljøer. Dette er plug-and-play, det kreves heller ikke oppstart av våre teknikere, så sant 3-fase produkter bestilles/leveres i sin helhet. Slik minimeres også installasjonskostnadene. Utviklet i kjent og god kvalitet fra APC by Schneider Electric. Produktene, som er en bestillingsvarer, blir solgt via norske elektro grossister.

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.062