23948sdkhjf

Trappe-, kjøkken- og møbelprodusenter, se her…

| Medlemsnyhet | Bedrift Ceetec A/S

Vegårshei trappeverksted, som er en del av Trapperingen, har mer enn halvert produksjonstiden for overflatebehandling av trappene sine.

Norske Vegårshei trappeverksted investerte for to år siden i en Ceetec DuoFlex sprøyteautomat. I august i år har de installert en kompakt etasjeovn og baneutstyr. Den komplete nøkkelferdige løsningen har mer enn halvert trappeprodusentens produksjonstid og sikret jevn kvalitet, bedre arbeidsmiljø og økt kapasitet.

Vegårshei trappeverksted er en del av Trapperingen i Norge. Vi har haft stor vekst over mange år. For å imøtekomme efterspørselen har vi investert i en komplett Ceetec nøkkelferdig løsning som gir trappene våre en jevnere kvalitet og øker kapasiteten vår, forteller Kurt Egil Bjorkjendal som er eier av bedriften.

Vi har veldig begrenset plass i produksjonshallen, men vi ønsket oss en komplett linje med tørking. Derfor har vi investert i en kompakt etasjeovn på bare 5 meter – men med 5 etasjer, slik at vi får 25 meters tørkekapasitet.

Etasjeovnen kom ferdig montert på en mandag. De 2 operatørene fra Ceetec brukte bare 4 dager på installasjon av ovn, baner og vinkeloverføring. Allerede på fredag kjørte vi test med lakkleverandøren, og på lørdag kjørte vi den første produksjonen.

Vi er kjempefornøyde med anlegget, leveransen og oppfølgingen. Det har gått mye bedre enn man kunne forvente, understreker Kurt Egil Bjorkjendal.

Les mer og se videoen for å få inspirasjon til løsninger for maling av trapper, kjøkken, møbler mm.

Medlemsnyhet

Bedrift
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078