23948sdkhjf

Internasjonal webkonferanse om Single Pair Ethernet

| Medlemsnyhet | Bedrift Phoenix Contact AS

22. og 23. september arrangerer systemalliansen for Single Pair Ethernet (SPE System Alliance) en internasjonal webkonferanse med foredragsholdere og innledere fra ulike industriområder relevant for temaet Single Pair Ethernet.

Teknologidagene, som arrangeres for første gang i år, gir deltagerne mulighet til å både tilegne seg kunnskap og stille direkte spørsmål til innlederne rundt den nye standarden for ethernetkommunikasjon. SPE System Alliance sine medlemmer, som Dätwyler, Fluke Networks, Kyland, Microchip, Phoenix Contact, Prysmian Group, R&M, Rosenberger, Sick, Telegärtner og Weidmüller vil belyse de ulike trendene innen SPE-teknologien og forklare betydningen og egenskaper relevant for switcher, halvledere, sensorer, koblinger og kabler.  

Konferansen kjøres dobbelt slik at deltagere fra alle tidssoner skal finne et passende tidspunkt å delta i løpet av de to dagene, og delta direkte både på foredrag, med spørsmål og i den virtuelle utstillingen der man kan få direkte kontakt med de ulike produktspesialistene. Konferansen holdes på engelsk, og det er gratis å delta. For tilgang til programmet og for registrering gå til www.singlepairethernet.com/TechnologyDays. Utstillingen er åpen frem til 2. oktober.

Om SPE System Alliance

Systemaliansen for Single Pair Ethernet er en sammenslutning av ulike ledende teknologileverandører  fra de ulike industrier og bruksområder, som kombinerer og deler kunnskap og koordinerer insatsen i utviklingne av Single Pair Ethernet. Alle parter deler målet om å promoter SPE-teknologien for IIoT og alle andre bruksområder. For mer informasjon om SPE System Alliance, besøk www.singlepairethernet.com.

Medlemsnyhet

Bedrift
Phoenix Contact AS

Strømsveien 344
1081 Oslo
Norge
Phoenix Contact AS

Send til en kollega

0.063