23948sdkhjf

Vil du bli med oss på webinar?

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Våre kolleger i USA arrangerer webinar spesielt tilpasset plastindustrien og vi inviterer alle våre norske kunder til å delta.


Til tross for at det er midt i ferien og etter arbeidstid for mange tar vi sjansen og inviterer deg med på webinar onsdag 15. juli kl. 20:00.

Vi er stolt av å være en del av et internasjonalt selskap som aktivt drar nytte av hverandre på tvers av landegrensene. Våre kollegaer i USA arrangerer et webinar spesielt tilpasset plastindustrien og vi ønsker å gi våre norske kunder mulighet til å delta på det. Vakuum er ofte en liten, men likevel svært viktig del av fremstillingsprosessen for å sikre plastprodukter av høy kvalitet. I vårt webinar arrangert av vakuumpumpeeksperter fra Busch i USA gir vi deg innsikt i hvordan ulike vakuumteknologier kan benyttes for å påvirke og effektivisere plastproduksjonen din.

Trykk på linken under og bli med oss på webinar, enten du er i stua hjemme, på hytta eller kanskje til og med i båten? Det koster ingenting å delta på webinaret.

REGISTRER DEG HER.


Agenda
- Driftsprinsipp for ulike vakuumteknologier
- Fordeler og ulemper ved hver av vakuumteknologiene
- Hvilke vurderinger og hensyn bør tas for å sikre best mulig ytelse?

Dersom du har spørsmål angående webinaret: post@busch.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.078