23948sdkhjf

Månedens referanse - mai 2020

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsk Stål AS

Byggingen av Grandkvartalet i Larvik er i gang - og Norsk Stål leverer armering til prosjektet.

Med byggestart i mars 2020, har byggingen av Grandkvartalet i Larvik akkurat startet. I den sammenheng har Norsk Stål fått gleden av å levere ca. 400 tonn med kappet og bøyd armeringsstål til Peab, som er totalentreprenøren til prosjektet. Avdelingen til Norsk Stål på Ringdalskogen står for produksjon av kapp og bøy.

Utbyggingen av Grandkvartalet i Larvik sentrum er et viktig prosjekt som vil gi lokalbefolkningen i Larvik masse nytt å glede seg til. Kvartalet med "Grandplassen" i midten, vil knytte Larvik sentrum sammen med Indre Havn og fjorden. I tillegg vil prosjektet tilføre alt fra nye boliger, et moderne møtesenter, kontorer, butikker, grønne byrom og en utvidelse av Grand Hotel Farris. Grand Hotel utvides med nye rom, ny resturant, bar og et moderne møtesenter. Selskapslokalene vil også utvides og moderniseres. Byggherre og utvikler er Grandkvartalet Eiendom, og Grandkvartalet er tegnet av Dark Arkitekter. 

Utbyggingen vil tilføre masse verdi til både beboere og besøkende, sommer som vinter. Med Grandkvartalet som utgangspunkt tillater vi oss å drømme om tiden når vi alle kan samles igjen og spise is midt på  "Grandplassen" i solskinn. 

Norsk Stål gleder seg til å følge med på byggingen, og ikke minst - til å se resultatet stå ferdig i 2022!

Se vedlagt video av planene for Grandkvartalet.

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsk Stål AS

Nye Vakåsvei 80
Postboks 123
1378 Nesbru
Norge
Norsk Stål AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.125