23948sdkhjf

Hydroscand holder åpent!

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydroscand AS

Vi vil informere om at alle våre 38 avdelinger i Norge er åpne for våre kunder.

Alle våre 38 avdelinger i Norge er åpne for våre kunder. Vi tar smittevernet på alvor og har innført gode rutiner med tanke på hygiene og riktig avstand til medmennesker. Dette er for å sikre god helse både for våre besøkende kunder og våre ansatte.

Hydroscand har et stort varelager og leveringer går tilnærmet som normalt. Tiden fremover kan bli utfordrende, men Hydroscand forsøker så langt det er mulig å opprettholde «business as usual». Vi har også servicebiler rundt om i landet som bistår dere om dere har behov for hjelp på stedet. Oversikt over våre servicebiler finner du på vår hjemmeside: https://www.hydroscand.no/vare-tjenester/slangevakta

Alle møter og kundebesøk, samt oppfølging fra våre selgere forsøkes gjennomføres som planlagt, men fysiske møter vil ikke gjennomføres i en periode fremover inntil vi er i en situasjon hvor disse igjen kan gjenopptas. Våre selgere er tilgjengelig for kunder på Teams, Skype, telefon eller via e-postkorrespondanse. Vi ønsker å opprettholde den gode kundedialogen og samtidig forhindre ytterligere smitte av koronaviruset.

For å få oversikt over din nærmeste Hydroscand-butikk, se vår hjemmeside: https://www.hydroscand.no/butikker

 Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydroscand AS

Jeksleveien 100
2016 Frogner
Norge
Hydroscand AS

Bilder & videoer

Servicebil

Send til en kollega

0.062