23948sdkhjf

Pretec med nytt alternativ for snø- og erosjonssikring!

| Medlemsnyhet | Bedrift Pretec AS

Revolusjonerende modulsystemsystem fra Erdox® gjør at våre kunder får kontroll på ressursbruken

Pretec tilbyr nå ett nytt system for snø -og erosjonssikring – Erdox®. Som eneste leverandør i Norge leverer vi denne innovasjonen som produseres av det italienske firmaet Betonform GmbH.

En stor fordel med dette systemet er at modulene kommer ferdigprodusert. Dette betyr at modulene er fleksible og enkle å arbeide med. Et annet fortrinn er den lette vekten og størrelsen på elementene. For norske forhold er dette systemet optimalt, med hensyn til transport og montering i krevende terreng. Modulene fraktes lett i utilgjengelige områder med f. eks frakt med helikopter.

Dette gjør produktet ideelt for å: 

  • Holde tilbake masser i skråninger og skjæringer/støttemur
  • Sikre mot jordskred/snøskred
  • Sikre ved flom/oversvømmelser

Ofte er det knyttet stor ressursbruk til montering av systemer som gabioner, snøgjerder og støttegjerder, men med vårt system oppnås klare fordeler siden man bare trenger å bytte ut de modulene som er deformert. På den måten har man et optimalt system som passer perfekt for norske forhold.

Denne YouTube videoen viser litt av de bruksområdene som Erdox egner godt for.

For ytterligere informasjon om Pretec og Erdox® kan du lese mer på pretec.no eller kontakte Edmund enten på tlf 918 96 981 eller e-post: edmund@pretec.no.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Pretec AS

Kampenesmosen 3
1739 Borgenhaugen
Norge
Pretec AS

Bilder & videoer

Erdox, Neve, snøsikring, gabion, pretec

Send til en kollega

0.062