23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec øker sin kompetanse på Bystronics lasermaskiner i Norge

iTec har ansatt Krister Meland fra Bystronic som ny servicetekniker med ansvar for lasermaskiner. Krister har lang erfaring med denne typen maskiner og vil bli et viktig bidrag til iTecs serviceavdeling.

Nyansettelsen til tross, Krister er på ingen måte et fremmed ansikt hos iTec eller hos iTecs kunder. Han har jobbet for selskapet på sitt fagområde gjennom hele 2019 som innleid konsulent/tekniker.

Med sin lange erfaring fra det Skandinaviske markedet og sin spesialisering på lasermaskiner, er ansettelsen av Krister et viktig steg videre for vår satsing på Bystronics produkter, sier daglig leder hos iTec, Ove Haugen.

iTec og Bystronic inngikk i 2017 en avtale om distribusjon av Bystronics maskiner i Norge. Bystronic er en av verdens ledende produsenter av laserskjæremaskiner og kantpresser, og har installasjoner over hele landet.

- Bystronics maskinprogram passer fint sammen med iTecs øvrige produktportefølje, sier Ove Haugen. Dette er maskiner av svært høy kvalitet, produsert i Sveits og distribuert i Norge av iTec, som også vil ivareta installasjon, service og vedlikehold.

I tillegg til Krister Meland, er tidligere Bystronicansatt, Roy Thorsen hentet inn som maskinselger hos iTec, med hovedansvar for Bystronics lasermaskiner og kantpresser. Roy har også lang erfaring fra bransjen, med blant annet sju år fra Bystronic i Sverige.

- Vi er meget godt fornøyd med å ha Krister og Roy med i iTec. Det betyr økt kompetanse og høyere servicegrad til våre kunder. Å være tett på markedet med kunnskap og service er avgjørende for våre kunder, avslutter Haugen.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047