23948sdkhjf

Flexiform leverer til Glava

| Medlemsnyhet | Bedrift Flexiform AS

Flexiform er leverandør av display og spesialinnredning. De har stor kompetanse på materialer og anvendelsesområder og hjelper deg med å levere optimale løsninger innen display, shop-in-shop løsninger og innredning.

Fredrikstad-bedriften Flexiform har nylig ferdigstilt prosjektet til Glava Bolig Enøk sitt nye utdanningssenter i Askim. Der skal de vise fram produktene til Glava, Weber og  Leca, som alle er under Saint Gobain-paraplyen. Senteret er unikt i norsk sammenheng med at de besøkende kan få oppleve produktene i en virtuell verden med hjelp av VR-briller.

- Prosjektet startet opp for ca ett år siden, hvor Asker-bedriften Hardstuff kontaktet oss. De hadde fått en henvendelse fra Glava, som var ute etter et hardt materiale som var enkelt å holde rent. Hardstuff er leverandør av LG Hi-Macs Solid Surface, et materiale som er hardt, poreløst og samtidig formbart. Da endte  det opp med at vi kjøpte platene og bearbeidet disse, noe vi er en av få som kan gjøre, sier Kristian Sørlie som er industridesigner hos Flexiform. Det endte opp med at Flexiform leverte endelig produkt direkte til Glava.

Videre har Logic Interactive stått for den digitale opplevelesen.

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Flexiform AS

Liaveien 22
1614 Fredrikstad
Norge
Flexiform AS

Send til en kollega

0.078