23948sdkhjf

MOVEMBER startet i morgen - iTec fra bart til fart

| Medlemsnyhet | Bedrift iTec AS

Gjennom organisasjonen og fenomenet "MOVEMBER" settes det fokus på menns helse. iTec er en mannsdominert bedrift, i en mannsdominerende bransje - vi har ingen menn å miste, og blir derfor selvsagt med på MOVEMBER, også i år.

Tidligere år har iTec satt sin lit til de mannlige ansattes hårvekst, men i år har vi valgt å engasjere oss på en annen måte, nemlig fra bart til fart!

På global basis tar én mann sitt eget liv hvert minutt av hver eneste dag. I iTec er vi generelt glade i mosjon og benytter derfor årets MOVEMBER til å MO-sjonere for dem - 60 km for de 60 mennene vi mister hver eneste time – mennene som fortsatt burde vært her i dag.

iTec har valgt å mosjonere som et samlet lag, og MOVEMBER teamet "iTec Aktiv" er opprettet. Med 25 ansatte har vi også satt oss et hårete lagmål på 1500km, som skal gjennomføres i form av gåing eller løping.

For å løfte det hele har iTec også bestemt seg for å donere et beløp tilsvarende kilometergodtgjørelse (statens satser) X målet, 1500km, til Movember Norway og det viktige arbeidet de gjør, forutsatt at laget når målet!

Det er også mulig å bidra til iTecs MOVEMBER lag HER - alle donasjoner vil hjelpe MOVEMBER Norway til å finansiere banebrytende prosjekter innen prostatakreft, testikkelkreft, psykisk helse og forebygging av selvmord.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
iTec AS

Hegdalveien 80
3261 LARVIK
Norge
iTec AS

Send til en kollega

0.08