23948sdkhjf

Meidell har et omfattende delelager

| Medlemsnyhet | Bedrift P. Meidell AS

Når du investerer i maskiner til din bedrift, ønsker du også tryggheten og vissheten om at du vil få god oppfølging dersom noe skulle gå i stykker.

At en komponent ryker med tiden vil være uunngåelig for enhver produksjonsbedrift. Da er det viktig med gode rutiner for å raskt få maskinen i gang igjen. Meidell har et omfattende delelager og kan skaffe deler til alle våre maskiner og produkter på kort varsel. De har dessuten Norges med omfattende lager for sager og sagblader.

Vil du vite mer om lagre og reservedeler? Kontakt Meidell her for mer informasjon.

Meidell lagerfører et bredt utvalg slitedeler

Når en maskinkomponent går i stykker, er det avgjørende for kundene at de har rask tilgang på reservedeler. Dette vil gi minst mulig nedetid og kunne kutte perioder med driftsstans. Gjennom lang fartstid i bransjen har Meidell opparbeidet seg mye kunnskap om hvilke slitedeler det er størst behov for. Disse sørger de for å ha i beholdning til enhver tid. Deler de ikke lagerfører selv, har de tilgang på gjennom deres leverandører. Meidell mottar forsendelser fra leverandører hver eneste dag, og kan derfor tilby rask levering av alle typer reservedeler.

Enkel bestilling av reservedeler

Uansett hvor du har kjøpt din maskin er det mulig å bestille reservedeler hos Meidell. Dersom maskinen er kjøpt hos de, gir dette imidlertid noen fordeler. De har et omfattende maskinregister der alle leverte maskiner registreres. Har du behov for reservedeler, er det dermed enkelt for å finne ut nøyaktig hvilken maskin du har og hvilke deler du trenger.

Maskinregisteret gir Meidell også god oversikt over hvilke deler det generelt bestilles mye av. Dette gir kunnskap om hvilke deler av maskinen som påføres størst belastning og gjør at de kan oppdatere lagerbeholdningen deretter.

Meidell bistår med installasjon

Mange deler, for eksempel sagblader, er det enkelt for kundene å skifte på egen hånd. Ved mer omfattende utskiftelser vil Meidell sende ut sine serviceteknikere som bistår med bytte av deler og sørger for at alt fungerer som det skal. De vektlegger god oppfølging, og når de reiser ut på denne måten gis det også bedre oversikt over hvordan det står til hos kundene.

Unngå driftsstans med en serviceavtale

Ved å inngå en serviceavtale hos Meidell kan du i mange tilfeller unngå kostbar stans i driften. Da kommer de innom for kontroll etter avtalt intervall, og foretar blant annet kontroll av tilstanden på ulike slitedeler. Er det komponenter på maskinen som er i ferd med å gå i stykker, kan Meidell sørge for at disse skiftes ut før en driftsstans er et faktum.

Les mer om fordelene med en serviceavtale her

Meidell lagerfører deler over hele landet

På nåværende tidspunkt er lagrene fordelt over ulike deler av landet, og produktene lagerføres basert på kategori. Uansett hvor delene du har behov for er lagret, garanterer Meidell imidlertid rask leveringstid til din lokasjon. På sikt ønsker de også å samle lagrene på ett sted. Dette vil gi enda bedre oversikt og forutsigbarhet i hverdagen.
Kontakt Meidell gjerne dersom du har spørsmål om reservedeler til dine maskiner. Du finner kontaktinformasjon og oversikt over lokasjoner her.

Medlemsnyhet

Bedrift
P. Meidell AS

Stålfjæra 16
0975 OSLO
Norge
P. Meidell AS

Send til en kollega

0.047