23948sdkhjf

Verktøy for styring av kritiske elektriske anlegg

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electrics EcoStruxure™ Power SCADA Operation (PSO) er et verktøy utviklet for kritiske bygg, som datasentre, sykehus, industribygg, flyplasser og andre anlegg med intensiv energibruk, bygg som ikke tåler nedetid og skal fungere året rundt.

- PSO er et SCADA-system, et viktig element i Schneider Electric EcoStruxure™ Power-løsningen, utviklet spesifikt for kritiske og komplekse eldistribusjon-applikasjoner, sier Cecilia Bringedal, salgsspesialist innen Power Solutions.

Fleksibel, redundant arkitektur
- EcoStruxure Power SCADA Operation sørger for pålitelighet, selv i verste scenarioer. Arkitekturens redundans, med omfattende kommunikasjonsmuligheter og protokollstøtte for datautveksling, gjør det slik at man kan koble til hundrevis av smarte enheter og samle data fra målere, releer, effektbrytere, PLS-er, RTU-er og mer, sier Bringedal.

Informasjon og kontroll i sann tid
Patenterte, animerte 1-linjediagrammer med brukergrensesnitt som tilpasser seg PC/mobil holder brukeren oppdatert på installasjonens status. Driftspersonell mottar alarmvarsler i sanntid og kan bruke verktøy for analyse av hendelser for å forstå årsak og effekt. PSO gjenoppretter normal drift ved hjelp av automatiserte eller manuelle kontrollhandlinger.

Sanntidsovervåking og -kontroll
- Med enda mer åpne protokoller som OPC Unified Architecture (OPC UA), er PSO utviklet for å bygge bro mellom IT- og produksjonsplattformer, slik at man kan overvåke og styre, få mobilvarsler og oppnå sømløs integrering med Schneider Electric PLS-er. Det overholder IEC-62443 internasjonale sikkerhetsstandarder, avslutter Bringedal.

Ønsker du å vite mer, kan du delta på webinaret om PSO som Schneider Electric arrangerer 22. oktober kl. 09.30. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.064