23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Messer Cutting Systems toppledelse på besøk hos iTec i Larvik

I tre dager besøkte Messers Global President & CEO, Mr. John V. Emholz og Managing Director Europa, Mr. Oliver Friz, norske kunder av Messer Cutting Systems på Sør- og Vestlandet i Norge

Sammen med Ole Pavljuk, Ståle Ellingsen og Ove Haugen fra iTec, fikk Messers nye ledelse besøke tre markante aktører i den norske industrien, Nymo i Grimstad, Aker Solutions i Egersund og Aibel i Haugesund.

Åsmund Knutson er Facility & Maintenance Manager hos Nymo, og var fornøyd med at Messers toppledelse tok seg tid til å besøke selskapet. «Vi setter stor pris på at dere tar turen innom oss på deres besøk i Norge. Vi er godt fornøyd med Messers maskiner og iTecs håndtering av installasjon og service».

 Nymo, Aker Solutions og Aibel – viktige aktører i norsk industri

«Nymo, Aker Solutions og Aibel er tre imponerende selskaper med omfattende produksjon og leveranser inn mot det norske offshoremarkedet», sier daglig leder i iTec, Ove Haugen. «Etter en tøff periode i 2014-2016, hvor vi fikk en markedskorreksjon, er det nå full fart igjen i olje- og offshorebransjen, med blant annet store leveranser til Johan Sverdrup og Johan Castberg feltene. Vi forventer høy aktivitet i dette markedet i årene som kommer», sier Haugen.

John V. Emholz lot seg imponere over det han fikk se. «Vi er meget godt fornøyde med at Messers maskiner bidrar positivt til det norske offshoremarkedet. Vi vet hvor stor betydning bransjen har for den norske økonomien, og vi er glade for å bidra med kvalitets- og driftssikre løsninger til bransjen.» 

Servicenivået er avgjørende

Oliver Friz er en norgesvenn og kjenner landet detaljert fra nord til sør. Han var veldig imponert over den flotte turen fra Larvik til Haugesund via Grimstad og Egersund, men han ser også logistikkutfordringene som vi har i Norge. Med lange avstander og veier av varierende kvalitet.

«Å serve kunder i Norge er utfordrende. Man trenger en stor og kunnskapsrik serviceorganisasjon med høy reisekapasitet. Relasjonen mellom iTec og deres kunder oppfatter jeg som tett, og det er avgjørende at kunden får raske og gode tilbakemeldinger på sine henvendelser. I tillegg til maskiner av den aller beste kvalitet, er det det lokale servicenivået som avgjør om vi lykkes over tid».  

Messer Cutting Systems

Messer Cutting Systems har rundt 1000 ansatte og er representert i mer enn 50 land. Messer Group eies av familien Messer, slik det har vært siden starten i Frankfurt 1898. I dag omsetter de for ca. 2 mrd. og har en produksjonskapasitet på noe over 1000 maskiner årlig.

Messer med overlegen kvalitet

Produktsjef i iTec, Ståle Ellingsen er veldig komfortabel med Messers produkter, og mener dette er det beste man kan få på markedet innenfor sin nisje. «Kvalitetsmessig er dette helt overlegne maskiner, og for iTec sin del har Messer Cutting Systems vært helt sentrale for at vi er der vi er i dag», sier han. «Vi har levert Messermaskiner siden 2000 og de er fremdeles en av de viktigste aktørene i vår leverandørportefølje», sier Ellingsen. «Med slike besøk hos våre kunder, får vi muligheten til å se å maskinene med kundenes øyne – hva fungerer og hva fungerer ikke? Det er den beste måten å lære på. Slik blir vi bedre!», sier han.

 Teknologidager hos Messer – Har du husket å melde deg på?

Messer presenterer sine tanker om fremtiden under Teknologidagene 23 – 25 oktober 2019 i Tyskland, og viser fram sin maskinportefølje. Det er fremdeles mulig å melde seg på fellestur med iTec dit. Påmelding skjer HER!

Les mer på www.technologydaysatmesser.com

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.032