23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nytt AR-verktøy for sanntidsdiagnostikk og fjernvedlikehold av maskiner

Schneider Electric lanserer EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor, et AR-verktøy for utvidet forståelse av virkeligheten i industrielle applikasjoner.

EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor kombinerer bakgrunnsinformasjon og lokal dynamisk informasjon for mobile brukere, som opplever en sammensmelting av det fysiske, virkelige miljøet med virtuelle objekter.

Gjennom verktøyet får operatøren/maskinbyggeren sanntidsinformasjon som øyeblikkelig maskindiagnostikk, han  kan utføre fjernvedlikehold og dermed oppnå økt driftseffektivitet samt reduksjon av vedlikeholdskostnader.

EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor kan tilpasses ulike behov. Det gir operatørene mulighet for blant annet å kopiere gjeldende data og virtuelle objekter fra et skap, en maskin, eller et anlegg. Elektrotavler kan for eksempel åpnes virtuelt.

Redusert nedetid og raskere drift og vedlikehold oppnås takket være øyeblikkelig tilgang til sanntidsdata, brukermanualer, instruksjoner og diagrammer.

Verktøyet reduserer dessuten menneskelige feil ved å lokalisere det rette utstyret og rettlede operatørene steg for steg for gjennomføring av vedlikeholdsprosedyrer.

Se Schneider Electrics nettsider for mer informasjon om EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor

Tre nye digitale tjenester for maskinbyggere
EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor er den tredje av tre nye EcoStruxure-tjenester rettet mot maskinbyggere som Schneider Electric lanserer i løpet av høsten 2019. Målet er ved å anvende IoT- teknologi til maskinhåndtering - å gjøre maskinbyggernes jobb lettere for å øke deres konkurranseevne.

De andre to tjenestene er:

EcoStruxure Machine Advisor
EcoStruxure Secure Connect Advisor

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.062