23948sdkhjf

Avtale med Viking om brannbekledning i Norge

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

TESS har inngått avtale med Viking Life Saving Equipment om rett til å markedsføre og selge brannvernproduktene deres i Norge.

Avtalen innebærer også en eksklusiv rett til å selge en type yrkesbekledning for brannvern med partikkelbeskyttelse, som er utviklet spesielt for det norske markedet i samarbeid med norske brannfolk. Vikings PBI PartX-drakt er jakke og bukse til bruk under brann- og redningsarbeid.

TESS har lenge hatt relasjoner til lokale brannvesen gjennom arbeidet med akutt forurensning og de interkommunale utvalgene og direkte med brannvesen over hele landet. - Vi er svært fornøyd med at vi nå kan tilby disse markedsledende spesialproduktene, sier Dagfinn Berge, segmentdirektør i TESS.

TESS deltar med stand på Brann og Redning 2019 på Gardermoen 26. - 27. september. Her vises nyheter fra Viking samt andre produkter som er aktuelle for bransjen.

Skal levere brannmannsbekledning til Agderfylkene
Avtalen omfatter Østre Agder Brannvesen, Grimstad brannvesen, Kristiansandregionen brann og redning IKS, Brannvesenet Sør IKS, Flekkefjord Brannvesen, Setesdal Brannvesen IKS og Sirdal brann og redningsvesen.

- Vi er svært tilfreds med at samtlige brannvesen i Aust- og Vest-Agder fylker har valgt å videreføre kontrakten med TESS. Det er Albert E. Olsen (AEO) som har hatt oppdraget. Etter at TESS kjøpte varelageret og driftstilbehøret fra AEO har det vært viktig å sikre eksisterende kunder gode betingelser for videre levering. Med vår avtale med Viking Lifesaving Equipment, kan vi tilby brannmannsbekledning som er utviklet av og for norske brannfolk, sier Dagfinn Berge, segmentdirektør i TESS.

 Offentlige fellesinnkjøp Agder (OFA) har kjørt anskaffelsesprosessen på vegne av brannvesenene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Bilder & videoer

Nordisk salgsansvarlig for Fire i Viking, Kirsten Møller, med avtalen sammen med innkjøpsdirektør Tor Inge Brunæs og segmentdirektør Dagfinn Berge i TESS.

Send til en kollega

0.066