23948sdkhjf

Kaeser Kompressorer i UCO-profil

| Medlemsnyhet | Bedrift Kaeser Kompressorer AS

UCO – Utleiecompagniet AS er et ledende utleieselskap innen bygg, anlegg, industri og offentlige virksomheter.

KAESER KOMPRESSORER AS er en ledende leverandør i det norske markedet av kompressorer, trykkluftteknologi og tjenester. To aktører med høyt fokus på bærekraft, kundetilfredshet, kvalitet, og med mål for øye å kunne tilby det beste innenfor innovative, energieffektive og miljøvennlige produkter på markedet.

Samarbeidet mellom KAESER og UCO har vært solid og tett i en årrekke. Med de opparbeidede relasjonene har de nå gått skrittet videre innenfor profilering. UCO ønsket å prøve ut en total «makeover» av profileringen på KAESER sine maskiner fra siste levering; KAESER tok UCO på ordet. 

I UCO sin utleiepark finner man nå ikke lenger kun KAESER sine mobile kompressorer i gult og sort, men nå også i UCO sine egne merkevarefarger: oransje og antrasittgrå med UCO-logoer. Målet med initiativet er å øke gjenkjennelseseffekten, synligheten og forsterke UCO sin identitet i markedet.

Adm. dir. Jostein Stormo sier seg svært fornøyd med samarbeidet med KAESER. «Det er en stor fordel at våre leverandører er villige til å være med på et slikt markedsinitiativ. Dette viser fleksibilitet og lojalitet ovenfor oss som kunde.» Stormo understreker at kriterier for valg av leverandører er basert på optimal support gjennom hele prosessen fra innkjøp til service. Tilgjengelighet, kvalitet, og ikke minst fokus på miljøaspektet er en selvfølge. For å opprettholde status som en ledende leverandør innenfor utleiebransjen er UCO avhengig å ha den nyeste teknologien på markedet. «KAESER oppfyller alle disse kriteriene, og er derfor valgt som leverandør til UCO», avslutter Stormo.

KAESER på sin side er svært stolte av å ha UCO som kunde. UCO er en fremtidsrettet, innovativ og målrettet kunde som det er interessant å samarbeide med, sier adm.dir.i KAESER KOMPRESSORER AS, Egil Krokan.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kaeser Kompressorer AS

Verpetveien 38
1540 Vestby
Norge
Kaeser Kompressorer AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062