23948sdkhjf

Nytt påveggsmateriell med over 300 funksjoner

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

For å imøtekomme markedets behov utvider Schneider Electric sitt produktspekter installasjonsmateriell med nye påveggsmonterte brytere, stikkontakter, påveggskapper og koblingsbokser.

- Exxact og Renova Påvegg dekker mer enn 300 funksjoner,
det skal passe i enhver interiørstil og alle typer rom, fra loftet til kjelleren. Mange små detaljer gjør installasjonen enklest og raskest mulig, påstår Deepesh Sharma, produktsjef i Schneider Electric Norge.

Serien omfatter enkelt, doble og firedoble stikkontakter, brytere og koblingsbokser samt ulike verktøy og tilbehør. Exxact Påvegg er tilgjengelig i samme høyglans-overflate og hvit farge som den innfelte Exxact-serien.

Renova Påvegg
Det klassiske, retro utseendet til Renova påveggsmateriell er utviklet for å passe inn i vintage interiør. Renova Påvegg dekker de mest populære funksjonene - brytere, stikkontakter, doble stikkontakter, etc. - med klassiske farger som hvitt og svart, i blandet glans og matt utførelse.

Miljømerket
Exxact Påvegg, Exxact heldekkede bokser og Renova Påvegg har fått Green Premium™ miljømerket, som står for fullstendig og pålitelig informasjon om deres miljømessige fotavtrykk.

Skreddersydde verktøy og tilbehør
Tilbakemeldingene fra kundene danner grunnlaget for seriens nye, små løsninger, verktøy og tilbehør, som tenger for å kutte pent, et lite vater, spesialtilpassede markeringsskilt for å beskytte etiketter, frontplater med ulike symboler samt merking av bunnplatene, som forenkler kutting og installasjon.

For mer informasjon
Exxact Påvegg og Renova Påvegg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.062