23948sdkhjf

Spiraltrapper/Rømningstrapper

| Medlemsnyhet | Bedrift Nisjemetall AS

Nisjemetall AS leverer spiraltrapper (vindeltrapper) som setter en ny trappestandard for spiraltrapper, rømmningstrapper og vindeltrapper.

Nisjemetall har et komplett produktspekter som omfatter: Spiraltrapper, Rettløpstrapper, Plattformer og Stiger. Benyttes både til boliger, kontorer og industrilokaler. Kvaliteten på hver spindeltrapp er høy og utformingen er gjennomtenkt for å oppnå god funksjon, design og enkel montering.

Nisjemetall sin målsetning er å gi god servise, gjennomgående god kvalitet og leveringssikkerhet som vil gjøre kundene fornøyd.

Spiraltrapp (vindeltrapp) er et resultat av nytenkning og konstruktiv produktutvikling. Den er produsert av høyfast stål og får derfor lavere vekt, men beholder styrken. Dette gjør trappen lettere å håndtere ved montering. Ved bruk av mindre materiale og energiforbruk per spiraltrapp, blir produksjonen mer miljøvennlig. Trappen blir bygget av standard komponenter, men er meget fleksibel i sine variasjonsmuligheter når det gjelder antall trinn pr. omdreining og trinnhøyde. Vår spiraltrapp (vindeltrapp) kan brukes til alle typer bygg som rømningsvei eller tilkomsttrapp. Trappen kan gjøres beskyttet mot adkomst ved montering av rørbur i ytterkant. Med en låsbar dør holdes uvedkommende utenfor, samtidig som trappen får et elegant utseende.

Trappen tilfredsstiller kravene i BBR94, BKR94, og BSK94 Den er godkjent hos SITAC med typegodkjenning nr. 1094/97 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nisjemetall AS

Hyggenveien 35
3440 RØYKEN
Norge
Nisjemetall AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047