23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Tilbyr totalpakke for havbruksnæringen

Aquastructures og Kiwa går sammen om totalpakke for havbruksnæringen og tilbyr tjenester som Global G.A.P, ASC- og ISO-sertifisering.

Bildetekst: Ida Synnøve Hystad fra Aquastructures og Morten Berntsen fra Kiwa ser fram til å samordne kreftene og lanserer nå en totalpakke for havbruksnæringen.

Kiwa og Aquastructures koordinerer sine tilbud og presenterer en totalpakke med en rekke tjenester innen akvakultur i henhold til forskrifter og standarder som NYTEK, NS 9415, ASC Salmon Standard og Global G.A.P.

I dag utfører Aquastructures alle typer sertifiseringer innen NYTEK, NS 9415 og NS 9416.

- Vi har allerede en omfattende portefølje for akkrediterte tjenester, og her vil Kiwa være utfyllende for oss på sine tjenester. Eksempelvis kan vi nå tilby flere typer sertifiseringsinspeksjoner i løpet av samme kundebesøk, sier daglig leder i Aquastructures, Marit Opheim.

- Vi vil gjennom Kiwa også kunne tilby prøving og testing av materialer og komponenter, noe som vil bidra til et positivt og bredere tilbud for våre kunder, fremhever Opheim.

Flere relevante tjenester

- Ved å kombinere våre tjenester er vi bedre i stand til dekke bransjens behov for sertifiseringer, sier Vibeke Strømme, administrerende direktør i Kiwa.

- I tillegg til ASC-sertifisering og Global G.A.P. har Kiwa et bredt tilbud innen testing, inspeksjon og sertifisering med flere tjenester som er relevante for oppdrettsbransjen, legger Strømme til.

Om selskapene

Aquastructures har i pr i dag 20 ansatte med hovedvekt på ingeniører, og er i stadig vekst. Selskapet ble grunnlagt i 2002, og har siden da jobbet målrettet og aktivt mot sin visjon ‘Safety through Technology’.

Aquastructures er inndelt i fire virksomhetsområder: Ingeniør, Inspeksjon, Sertifisering og IT-Utvikling, hvor Kiwa og Aquastructures i hovedsak vil samarbeide på inspeksjons- og sertifiseringsdelen.

Kiwa har mer enn 100 års fartstid i norsk industri og næringsliv, og har etablert seg som en ledende leverandør av testing, inspeksjon, sertifisering og relaterte kurs. Selskapets kunder varierer fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale konsern.

Kiwa i Norge har i dag 200 ansatte som bistår bedrifter med å forbedre seg og sine produkter og tjenester. Internasjonalt er Kiwa er et ledende selskap innen testing, inspeksjon og sertifisering med mer enn 4600 ansatte i over 50 land, hovedsakelig i Europa, Asia og Latin-Amerika.

For mer informasjon

Marit Opheim
daglig leder Aquastructures
marit@aquastructures.no
Tlf: +47 479 26 845

Vibeke Strømme
Admin.dir. Kiwa
vibeke.stromme@kiwa.com
Tlf: +47 474 00 525

Kiwa Norge
Kabelgaten 2
0580 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

SAH

Send til en kollega

0.032