23948sdkhjf

Bladt skal bygge en 4000 tonn stålkompositt høy bro

| Medlemsnyhet | Bedrift Bladt Industries A/S

Bladt Industries A / S har inngått en kontrakt med Skanska Norge om å bygge Lepsøybroen i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Lepsøybroen vil være en, ikke mindre enn 800 meter lang og 4.000 tonn høy bro, som forbinder Lepsøya med fastlandet. Broen vil bestå av syv seksjoner som leveres med lekter og er utstyrt med en flytende kran i løpet av sensommeren i 2020.

"Dette er definitivt et viktig prosjekt for oss og enda et bevis på vår styrke i levering av broer - både som ren stålforsyning og hovedkontrakt. Vi gleder oss til et godt og konstruktivt samarbeid med Skanska, Norge og ikke minst Statens Vegvesen, sier Kim Bringsjord, infrastrukturdirektør, Bladt Industries.

Selve konstruksjonsarbeidet forventes å finne sted i løpet av høsten, men allerede nå er et team av erfarne prosjektledere er i full gang med planleggingen og forarbeider før det faktiske fysiske arbeidet på broen kan begynne.

"Alt går i efter planen, og vi forventer å starte det faktiske montasjearbeidet sommeren 2020, slik at vi sikrer en fullført bro innen tidsfristen - igjen" sier senior prosjektleder, Jens Præst Nielsen, Bladt Industries A / S.

Bladt Industries 'levering består av alt stålarbeid og installasjon av broen, som vil være en del av en betongkomposittbro.

Høybroen er bare en del av et stort infrastrukturprosjekt, som Statens vegvesen har startet i området. Det forventes å være ferdig i 2022.

Medlemsnyhet

Bedrift
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.051