23948sdkhjf

SKF Lincoln Sentralsmøring for Skip & Havn fra Norsecraft Tec AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Norsecraft Tec as leverer en rekke løsninger for sentralsmøring av utstyr om bord på skip.

Norsecraft Tec as leverer en rekke løsninger for sentralsmøring av utstyr om bord på skip.
SKF Lincoln Sentralsmøring for smøring av for eksempel ror, kran, daviter, hekkruller, tauepinner og haikjefter. Smøring både av lager, tetninger og åpne tannkranser.
Her kan nevnes systemer for smøring av ror, kran, daviter, hekkruller, tauepinner og haikjefter. Her er det snakk om smøring både av lager, tetninger og åpne tannkranser. De fleste systemene er bygget på progressivsystemet og er utstyrt med avanserte overvåkningssystemer.

Norsecraft Tec as er stolt leverandør til mange store produsenter og rederier, både i og utenfor Norge.
Progressive sentralsmøresystemer består av en elektrisk fettpumpe, fordelere, slanger og ulike fittings for påføring av fett på ønsket område og måte.

Pumpen leverer smøremiddel til fordelingsblokkene med trykk opp til 550 bar, avhengig av pumpemodellen. Smøremidlet deles i jevne eller forhåndsdefinerte mengder avhengig av det enkelte smørepunktets fettbehov.

Et progressivt system kan dispensere en presis, tilmålt mengde smøremiddel til smørepunkter over lange avstander. Våre sentralsmøresystemer gir kontinuerlig smøring så lenge pumpen er i drift.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Bilder & videoer

Smartlub fra Norsecraft Tec AS er skreddersydd for et progressivt smøresystem, og fremhever påliteligheten og funksjonaliteten man får med dette systemet.  Smartlub styring og kontroll, kan leveres på alle nivåer av våre smøresystemer.

Send til en kollega

0.086