23948sdkhjf

Infobric kjøper Tempus AS og styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Nor

| Medlemsnyhet | Bedrift Infobric AS

Infobric utvider sortimentet av smarte digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric.

Tempus har i mer enn 30 år utviklet og levert systemer som bistår selskaper med en enklere arbeidsdag. Tidsregistreringssystemet har vært sentralt siden starten, der kundene har verktøy som gir oversikt over tidsforbruk og andre viktige ressurser i virksomheten. I dag leverer Tempus en komplett digital løsning som er skreddersydd etter kundens behov og kan integreres med de fleste ERP- og lønnssystem. I tillegg til tidsregistreringssystem tilbyr Tempus også en løsning for elektronisk mannskapsliste som brukes av byggefirmaer i både Norge og Sverige. Totalt finnes Tempus sine systemer på ca. 2 300 prosjekter i Norden.

Vil bli ledende i Norden
Kjøpet av Tempus er et strategisk viktig steg for Infobric, som siden 2016 har vokst kraftig i det svenske markedet. De siste fem årene har Infobric satset på å etablere sitt varemerke innen byggebransjen i Norge. Sammen med Tempus forsterker Infobric sin posisjon og sitt tilbud, samt tilfører selskapet kompetanse innenfor blant annet produktutvikling og salg i det norske markedet.

– Norge er vårt neste satsingsområde og oppkjøpet er et viktig steg på Infobrics vei mot å bli den ledende digitaliseringspartneren for den nordiske byggebransjen. Gjennom Tempus får vi mer enn 30 års erfaring og kompetanse innen brukervennlige løsninger for blant annet tidsregistrering, samt at vi styrker vårt produkttilbud for å hjelpe våre kunder å øke sikkerheten og effektiviteten i sine byggeprosjekt, sier Dan Friberg, adm. direktør Infobric AB.

Skal gjøre det enklere for alle og skape en bærekraftig byggebransje
Sammen vil konsernet omsette for mer enn 200 MSEK og ha totalt ca. 80 medarbeidere. Løsningene vil til sammen være i bruk på nærmere 15 000 byggeplasser i Norden.

- Vi ser et stort potensial i å vokse sammen i Norge de neste årene. Byggebransjen står foran en stor digital transformasjon samtidig som bransjen fortsatt går på relativt høyt trykk. Dessuten øker både lov- og samfunnskrav samt bransjens egne forventninger trykket på næringen for å forbedre holdbarheten i virksomheten både økonomisk, sosialt og miljømessig. Infobric får nå ytterligere kraft og kompetanse til å utvikle løsninger rundt dette for alle involverte aktører, fortsetter Dan Friberg.

- Infobric og Tempus har sammen en kompletterende produktportefølje som gir våre kunder raske og enkle muligheter til å videreutvikle sin digitaliseringsprosess med samme leverandør. Felles kompetanse og erfaring vil styrke produktutviklingen og gi markedet effektive og fremtidsrettede løsninger, avslutter daglig leder Claus H. Olsen. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Infobric AS

Waldemar Thranes Gate 84
0175 Oslo
Norge

Bilder & videoer

Dan Friberg adm direktør, Infobric til venstre. Daglig leder Claus H. Olsen, Tempus

Send til en kollega

0.078