23948sdkhjf

Automatisk slokkesystem til grillrestaurant

| Medlemsnyhet | Bedrift Noha Norway AS

Forsikringsselskap krever automatisk slokkeanlegg i kjøkken med frityranlegg eller koke- og stekeinnretninger. Se hva vi har levert til Graffi Grill Restauranter.

Graffi Grill har flere restauranter i Trondheim og Tromsø, og er kjent for å ha en koselig og uformell atmosfære på sine grillrestauranter. Restaurantkjeden tilbereder kjøtt på ekte kullgrill og tilbyr alt fra hjemmelagde burger til vegetarretter og fisk.

 

KRAV TIL SLOKKESYSTEM FOR RESTAURANTER OG STORKJØKKEN
I følge forsikringsselskapenes godkjennelsednevnd (FG) skal alle kommersielle kjøkken med frityranlegg eller koke- og stekeinnretninger hvor det benyttes olje eller fett ha automatisk slokkeanlegg. Slokkemeiddel i slokkeanlegget skal være godkjent for matfett og hindre re-antenning etter slokking, og skal minimum dekkefrityr, koke- og stekeinnretningen, ventilasjonshette med fettfilter og ventilasjonskanal

 

KITCHENFLEX - PÅ VAKT 24/7
KitchenFlex fra NOHA Norway AS er utstyrt med et skumslokkemiddel spesiallaget til brann i frityr og matolje. Systemet har flere dyser og kan beskytte frityrgryte, grill-, stekeplater og kjøkkenvifte og ventilator. I tillegg til at systemet beskytter området 24 timer i døgnet og utløses automatisk ved et branntilløp, kan det også utløses manuelt.

Les mer om KitchenFlex her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Noha Norway AS

Orstadvegen 124
4353 Klepp Stasjon
Norge
Noha Norway AS

Send til en kollega

0.062