23948sdkhjf

Branntromler til brannlift

| Medlemsnyhet | Bedrift Noha Norway AS

Lett vekt, plasseffektivtet og robusthet var stikkord ved valg av trommelleverandør til sine brannlifter.

Leverandøren av brannlifter ønsket å forbedre produktet sitt ytterligere, ved å installere en branntrommel i heiskurven vil brannvesenet ha tilgang på en mengde vann som kan brukes i slokkearbeidet. Lett vekt, plasseffektivtet og robusthet var stikkord ved valg av trommelleverandør til sine brannlifter.

 
ROBUST, MEN LAV VEKT
Til brannliftene sine ønsket Bronto Skylift å ha med nødvendig utstyr som elektrisitet, pusteluft og trykkluft, samt slokkemiddel. Ved å installere en branntrommel i heiskurven vil brannvesenet ha tilgang på en mengde vann som kan brukes i slokkearbeidet. De viktigste kriteriene for valg av trommel var at den tar lite plass og har lav vekt, men samtidig tåler bevegelsen som følger med når den er montert på et kjøretøy.

 
OM BRONTO SKYLIFT
Bronto Skytlift er en global markedsleder på leveranse av bilmonterte lifter, blant annet brannlift til brannbiler. Bronto Skylift holder til i Finland, og leverer utstyr av høy kvalitet til kunder over hele verden. Sikkerhet og kvalitet er de viktigste verdiene for Bronto Skylift og deres bilmonterte lifter.


LEVERANSE
Til brannlift har NOHA levert en versjon av offshoretrommelen Modell S11. Denne er bygget for å tåle mye friksjon og bevegelse, og er svært solid. I noen lifter blir den installert med en bøyle rundt, for å være ekstra støtbestandig.

Smal og lett vekt
Samtidig som den er solid og robust, har vi også laget denne NOHA trommelen smal og med lettere vekt enn mange konkurrende produkt. Den skal ta minst mulig plass i heiskurven, slik at det er plass til nok mannskap. Tromlene er selvsagt testet og godkjent i henhold til våre strenge kvalitetskrav før levering.

 
HVORFOR NOHA
Kunden valgt NOHA fordi vi kunne etterleve de tøffe kravene til tilpassete løsninger, og vi hadde erfaringer fra lignende oppdrag. Vi har hatt tett dialog med kunden for å komme frem til riktig produkt og prisbilde, og har levert 3D tegninger og dokumentasjon i alle steg av prosessen.

Brannbiler med NOHA brannslangetrommel er levert til bruk mange steder i verden, blant annet Nederland og Finland.

Medlemsnyhet

Bedrift
Noha Norway AS

Orstadvegen 124
4353 Klepp Stasjon
Norge
Noha Norway AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.356