23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec med når Norges mest miljøfokuserte og innovative videregående skole bygges

iTec leverer i disse dager gassanlegg til nye Horten videregående skole – fremtidens skolebygg, som vil stå klart til skolestart 2019. Den prisvinnende skolen blir Norges mest moderne og høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg.

iTec er engasjert for å få opp et komplett sentralgassanlegg på nye Horten videregående skole. Det er Veidekke som her har totalenteprisen, med sine underentreprenører, og det er et svært spennende prosjekt for iTec å være med på, sier Daniel Persen, salgssjef hos iTec.

Studieretningen TIP (Teknisk Industriell Produksjon) er blant studieretningene som får nyte godt av helt nye, og fantastiske fasiliteter. Bygget har den høyeste BREEAM-NOR sertifiseringen[i], og iTec leverer her et komplett sentralgassanlegg.

Det legges opp til bruk av fire ulike gasser; oksygen, acetylen, argon og én blandingsgass (argon/Co2), hvor hver gass skal føres til syv ulike sveisebåser. Anlegget består av gassentraler, uttaksposter og nødvendig lovpålagt sikkerhetsutstyr. Omfanget for iTec sin del er prosjektering, innkjøp, komplett montasje (totalt ca. 250m rør) og tilhørende dokumentasjon.

Med byggets BREEAM-NOR sertifisering (nivå Excellent) følger et rigid regelverk og høyt fokus på kjemikalieforbruk. Dette er den høyeste standarden innen energibygg, med strenge krav til energi, miljø og kvalitet, men resultatet er god lønnsomhet for kundene og et trygt bygg for brukerne. Da er det godt å vite at vi kun leverer kjente produkter av aller høyeste kvalitet og at vi har servicetekniker Daniel Jansson med oss på dette prosjektet. Jansson er meget dyktig på rør og sveis, og har lang erfaring med denne type installasjoner, sier Persen.

[i]I en BREEAM-NOR-sertifisering får bygget en karakter for sin miljøprestasjon basert på områder som energibruk, inneklima, nærhet til offentlig kommunikasjon, materialvalg og avfallshåndtering.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.078