23948sdkhjf

Kulelagerhuset - NTN-SNR lagre for stålverk

| Medlemsnyhet | Bedrift Kulelagerhuset AS

NTN-SNR har utviklet dobbeltside sfæriske rullelagre, rullelagre for fast type, flytende type og mellomlagre av kontinuerlige støpe sylindere

NTN-SNR har utviklet dobbeltside sfæriske rullelagre med meget store dimensjoner som kan monteres i omformere og trunnier.
Prinsippet implementert av NTN-SNR består av å montere en side av omformeren med et delt lager med en indre diameter på 1 120 mm, en ytre diameter på 1 540 mm og en bredde på 525 mm. Denne splittede konstruksjonen, oppnådd gjennom en prosess for å bryte uten å fjerne materiale, sparer 90% av demonteringstid sammenlignet med et konvensjonelt lag med en del, og derved letter vedlikeholds- og skjærekostnadene.

 
NTN-SNR rullelagre for fast type, flytende type og mellomlagre av kontinuerlige støpe sylindere kan takle de meget høye belastningsspenninger og temperaturer på dette utstyret.
NTN-SNR tilbyr blant annet sylindriske rullelagre med selvjusterende funksjon, delt sylindriske rullelager og SRB ULTAGE®-lagre (sfæriske rullelager), inkludert en forseglet versjon, SRB ULTAGE® EE, spesielt egnet for høy temperatur, last og forurensning begrensninger.

For å takle rullende sikkerhets- og pålitelighetsbegrensninger har NTN-SNR utviklet 4-rads sylindriske rullelagre for arbeidsruller og backupruller og ULTAGE® 4-radse taperede lagre
Sistnevnte, tilgjengelig i en forseglet versjon, kan brukes i svært forurensede omgivelser uten å øke plassbehovet, med en levetid multiplisert med 3. De kan også ha fordel av Rust GuardTM-behandlingen, et spesielt korrosjonsbestandig belegg som forhindrer for tidlig feil og strekker seg ut lagers erstatningssyklus med 50%. NTN-SNR tilbyr også spesifikke støttelagre som passer til Sendzimir-type kaldvalsemaskiner med tykkere ytre ringer for svært høy lastekapasitet og høy presisjon. En versjon med seler optimaliserer levetiden til sylindere som gir muligheten til å bruke spesielle smøremidler med lav viskositet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kulelagerhuset AS

Teglverksveien 9 B
3413 LIER
Norge
Kulelagerhuset AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.073