23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

MESSER satser stort på nye løsninger

Spennende nyheter fra MESSER ble presentert på det internasjonale salgsmøtet i Gross-Umstadt 1. og 2. mars.

 «Vi får endringer i design og funksjoner som vil komme våre kunder tilgode i form av økt fleksibilitet og effektivitet. Dette er spennende nyheter!“, sier Arild Wangsmo, som er maskinselger hos iTec og som deltok på det internasjonale salgsmøtet til MESSER i Gross-Umstadt forrige uke.

MESSER har også gjort store endringer i organisasjonen, med ny administrerende direktør, ny serviceleder og ny leder for produktutvikling.

«Vi ser veldig positivt på endringene, og forventer et høyt fokus på produktutvikling fra MESSER fremover», sier Wangsmo.

MESSER har ambisjoner om å beholde sin plass som den største, men også den beste, leverandøren av gass- og plasmaskjæring på verdensbasis. Med fem fabrikker i Kina, India, Tyskland, USA og Brasil, med ca. tusen ansatte innen skjæring og en kapasitet på 1200 maskiner i året er MESSER en ledende aktør. For iTec er maskinprodusenten en svært sentral samarbeidspartner, og de deltok derfor på MESSERs internasjonale salgsmøte i Gross-Umstadt i Tyskland 1. og 2. mars. Her ble nyutviklede smarte verktøy og maskiner presentert.

Arild Wangsmo var imponert over det han fikk se og høre. «De nye maskinene vil komme med nytt design og med funksjoner som vil gjøre det enklere for kunden å tilpasse løsningene til egne behov. Forbedringene vil også påvirke leveringstid og tilgang på reservedeler positivt. Dette vil komme sluttkunden til gode ved mulighet for økt kapasitet og forbedret omstillingsevne».

Nyhetene vil lanseres under Åpen Fabrikk hos MESSER i uke 43, hvor de også slipper ny programvare på markedet, noe som vil forenkle digitaliseringen og samhandlingen med blant annet ERP-systemer. Det nye maskinprogrammet vil lanseres globalt. iTec vil arrangere felles tur til MESSER for denne lanseringen.

Det er både interessant og viktig for iTec å delta på slike møter hos MESSER.

«Disse møtene gir oss god og tett dialog med resten av MESSERssalgsteam i Europa og Afrika, og det er svært nyttig med påfyll av informasjon», sier Kasper Ellingsen ansvarlig for iTecs ettermarked.

MESSER er en stor aktør i det europeiske markedet, og en solid tysk maskinprodusent med over 120 års erfaring fra bransjen. Maskinkvalitet har alltid stått øverst på agendaen, og med stort fokus på nye og moderne løsninger ønsker selskapet å ta en enda tydeligere rolle i markedet. 

«Vår erfaring med MESSER er at de møter enhver utfordring med interesse og åpenhet, og med et ønske om å finne en felles løsning. Da er det kanskje ingen overraskelse at MESSERs nyinnsatte administrerende direktør, Oliver Friz, uttalte følgende under salgsmøtet: ‘MESSER skal ikke lenger være en leverandør av maskiner, men en leverandør av løsninger’», sier Ellingsen. 

iTec har stor tro på at de neste årene med MESSER vil bli svært interessante.

«Vi gleder oss til å introdusere de nye løsningene til det norske markedet», avslutter Ellingsen.

 

MERK! Bildene er tatt på MESSERs stand på EuroBlech 2018.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047