23948sdkhjf

GNP Energy – billig og enkelt

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

I 2010 ble GNP Energy dannet, og i dag leverer selskapet kraft til Finland, Sverige og Danmark, i tillegg til Norge.

Strømleverandøren ble fort populær på grunn av sine billige priser, brukervennlighet og god kundeservice, og i 2017 mottok de Gaselleprisen. Det er med andre ord en bedrift i sterk vekst, og konseptet om å gjøre det så enkelt og billig for forbrukeren som mulig, har vært en ubetinget suksess. GNP Energy har ingen statlige eller kommunale interesser, og produserer ikke strøm selv. De handler strøm på markedet, som de så leverer videre til kundene. GNP Energy har ingen interesse i høye strømpriser. Målet og ambisjonen er forutsigbarhet for kundene, i tillegg til lavest mulig strømkostnader.

Brukervennligheten kommer også tydelig til syne når du først bestemmer deg for at GNP Energy skal være din strømleverandør. Det tar nemlig kun to minutter å bytte, og det eneste man behøver å gjøre er å gå på hjemmesiden og taste inn den nødvendige informasjonen. Resten tar GP Energy seg av.

Erfaring er viktig
Selv om GNP Energy er et ungt selskap, så er virksomheten fylt med erfaring. 27 medarbeider sitter i dag i hovedkvarteret i Sandefjord. Både medarbeidere og ledelsen har lang erfaring fra kraftbransjen, hvor handel med strøm og forvaltning av kraft og rådgivning har stått sentralt. Lave strømpriser til forbrukerne står sentralt for alle medarbeiderne, og alle utgifter i selskapet ligger på et minimum. Det brukes ikke unødvendige midler på ekstravagante kontorer eller store markedsføringsbudsjetter. GNP Energy er overhodet ingen asketisk bedrift, men driften skal være så effektiv som overhodet mulig, og kostnadene holdes nede på et minimum.

Kompetanse i høysetet
De ansatte og ledelsen i GNP Energy mangler ingenting. Det er fokus på utvikling, og det er en av de aller viktigste forutsetningene for at GNP Energy skal kunne lykkes. Selskapet ønsker å være et selskap hvor det er en konstant utvikling av kompetanse hos de ansatte og ledelsen. Det handler ikke kun om en utvikling av den faglige kompetansen, men også sosialt. På denne måten øker man trivselen og arbeidskulturen på arbeidsplassen, noe som igjen fører til en større grobunn for suksess.

Viktig med god kundeservice
GNP Energy utfordrer de store og etablerte aktørene på strømmarkedet, og for å være en seriøs utfordrer er det store krav til selve kundebehandlingen. Tilfredse kunder er alfa og omega for enhver bedrift, i hvert fall hvis den skal lykkes. GNP har ambisjoner om å være den strømleverandøren med den aller beste kundeservice i Norge, og all e-post og telefoniske henvendelser blir besvart så fort som mulig. Hjemmesiden er også designet med brukervennligheten som første prioritet, og her finner man for eksempel en omfattende FAQ-side med svar på de aller fleste problemstillinger og alminnelige spørsmål.

Som kunde kan du dessuten logge deg inn på Min side, hvor du har mulighet for å hele tiden følge med på hva som skjer.

GNP er kort fortalt meget aktiv på de aller fleste sosiale medier og andre kommunikasjonsmidler, og du kan også mer om GNP Energy på LinkedIn.

Strømavtaler til ulike behov
Det er knapt noen husholdninger som er like, og det er store forskjeller på hvor mange kWh man har bruk for. Hos GNP Energy kan man som privatkunde velge mellom forskjellige avtaler. Ofte kan det være greit å vite hvor mye man skal betale i strøm i kvartalet. Da kan Fastprispakkene være de riktige for deg. Flytende Pris kan være det rette hvis du gjerne vil ha en jevn og rimelig strømavtale.

Folkepakka er et eksempel på en avtale som passer perfekt hvis du ikke har stort behov for forutsigbarhet, siden prisene følger markedssvingningene gjennom året. Dessuten følger det en Fornøydgaranti med avtalen, noe som innebærer at du kan få pengene for fastleddet for inntil 6 måneder hvis du ikke er fornøyd med avtalen.

GNP Energy også til bedrifter
Bedrifter kan også få GNP Energy som strømleverandør. Det er nøyaktig like enkelt for bedrifter som privatkunder å bytte til GNP Energy, og bedrifter kan velge mellom flere forskjellige avtaler. Flytende Pris er en avtale hvor man følger markedssvingningene, Marked er en avtale hvor man følger den månedlige spotprisen, og Handelspakken er perfekt for bedrifter som ikke har lyst på ubehagelige overraskelser. Til sist finner du Optimal. Dette er et skreddersydd tilbud hvor man får strøm til forvaltningspris. I tillegg får man en avtaletid som gjør prisen forutsigbar og pristoppene fjernes ved pristak.

Hvis du gjerne vil ha mer informasjon, så kan du for eksempel lese mer her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063