23948sdkhjf

Testo-måleinstrumenter fra Max Sievert

| Medlemsnyhet | Bedrift Max Sievert AS

En god løsning for måling av fukt, temperatur, duggpunkt, volumstrøm og lufthastighet

Luftmengdemåler Testo 417

Testo 417 er et kompakt turbinanemometer med Ø 100 mm som kan måle lufthastighet, volumstrøm og temperatur. Volumstrømmen vises direkte i displayet, og det er raskt og enkelt å legge inn tverrsnitt. Med et tastetrykk kan også temperaturen avleses..

Testo 608-H1 Hygrometer

Enkelt instrument som kan settes på bordet eller henges på vegg, der beregnet duggpunkt og temperatur kan avleses på et stort tydelig display.

Testo 608-H1 thermohygrometer gjør det mulig å ha en kontinuerlig oversikt over dagens temperatur og luftfuktighet. Dette betyr at du alltid kan holde et øye på inneklimaet.

Testo 174T Minilogger

 Dette kan testo 174T mini temperatur dataloggeren gjøre.

Du kan lagre opptil 16000 registrerte data med testo 174T temperatur logger. Fordi måledata du har lagret, ikke går tapt selv når batteriet er tomt eller blir erstattet. Dette betyr at et høyt datasikkerhet er garantert.

Du kan enkelt og raskt lese gjeldende temperaturmålingsverdi på det store displayet, sammen med eventuelle brudd på grenseverdier. Den integrerte NTC-sensoren står for et høyt nivå av nøyaktighet. Dens store måleområde, fra -30 til +70 ° C, og dens kompakte design gjør testo 174T temperatur data logger en kompetent støtte for nesten alle typer temperatregistreringer.

Testo 174T mini temperatur data logger oppfyller kravene i EN 12830 og er
HACCP-kompatibel, samt å ha internasjonal HACCP-sertifisering, noe som betyr at den er ideell for målinger i næringsmiddelindustrien (for eksempel for lagringstemperaturmåling). 

Testo 174H Minilogger

Testo 174H er en temperatur og fuktighetslogger med interne følere (NTC/kapasitiv fuktføler). Testo 174 serien er de minste og mest prisgunstige temperatur- og fuktighetsloggerne med enkel overføring av data til PC via en USB docking stasjon (tilleggsutstyr). Loggerne er brukervennlige og gir brukeren dokumenterte data på fuktighet eller temperatur.

  • Måleområder: -20…+70°C, 0…100% RF
  • Høy datasikkerhet
  • Display som viser fuktighet og temperatur
  • Stort og tydelig display.
  • Lagringskapasitet på 16.000 måleverdier
  • Hurtig datanalyse og dokumentasjon på PC

Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Max Sievert AS

Hausmanns gate 6
0186 OSLO
Norge
Max Sievert AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.07