23948sdkhjf

Velkommen til Let's Connect - start 2019 med 2 dagers påfyll av inspirasjon!

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

På Let's Connect 2019 får du høre om hvordan vi sammen kan løse verdens viktigste problem, nemlig klima- og miljøutfordringene.

Schneider Electric gjentar suksessen fra 2018, og inviterer også i 2019 til Let's Connect på Scandic Hotel Fornebu. Vi gleder oss til å samle aktører fra elektro-, IT- og byggebransjen under ett og samme tak 14. og 15. januar! Let’s Connect 2019 setter fokus på miljø, energi og digitalisering med et fullspekket program om hvordan vi som bransjer kan bidra til å redusere energiforbruket med moderne teknologi.

14. januar gir deg innblikk i og forståelse for energi- og klimautfordringen vi står ovenfor i dag, hvilke krav som stilles vår bransje og mulighetene det gir. Du møter erfarne foredragsholdere og vil kunne se eksempler på hvordan teknologi og digitalisering kan bidra til å løse vårt største miljømessige problem. I messeområdet representerer Signify, ELKO og Schneider Electric nyutviklede produkter og løsninger.

15. januar - Innovation Day gir deg et unikt innblikk i noen av markedets mest innovative løsninger og produkter. Eksperter fra Schneider Electric, ELKO og Signify vil presentere de viktigste nyhetene som lanseres i løpet av 2019.

I tillegg til mye spennende faglig påfyll, byr Let’s Connect som alltid på festmiddag med god underholdning og prisutdeling. I år kan vi røpe at det vil bli presentert flere priser enn noen gang før, og vi garanterer en humørfylt kveld og god stemning!

Les mer og meld deg på her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.124