23948sdkhjf

Max Sievert øker fokuset mot HVAC

| Medlemsnyhet | Bedrift Max Sievert AS

Max Siever har i snart 50 år levert instrumenter for måling av temperatur, fuktighet, væske, gass, nivå, loggere, overvåking, kjøling og VVS.

Max Sievert AS har i snart 50 år levert instrumenter for måling av temperatur, fuktighet, inneklimaløsninger, dataloggere, kjøling og VVS.

Max Sievert AS er kjent for gode produkter gjennom Testo, som er en av Europas største produsenter av måleinstrumenter til det profesjonelle markedet. Testo har de senere årene også utviklet produkter med stor suksess innen inneklimaløsninger. Nå rettes fokuset mer og mer mot HVAC, hvor bedriften de siste årene har hatt en meget god utvikling.

Produktene innen HVAC brukes i dag til innregulering og kvalitetssikring av inneklima. Dette kan være alt fra temperatur, fuktighet og komfortmålinger som trekk, opplevd temperatur og CO2 målinger. Spesielt de nye multifunksjons løsningene har vist seg å effektivisere bruker, da flere funksjoner kan utføres samtidig, registreres og dokumenteres på stedet i spesialtilpassede rapporter.

Foruten et produktspekter som skal dekke de fleste behov, er det topp kvalitet, kan Max Sievert AS tilby "levering på dagen", servisering, oppfølging av instrumentene samt kalibrering. De har investert i et helt nytt kalibreringslaboratorium. Dette gjør at de kan følge opp instrumentene i hele livssyklusen, som sparer tid for bruker og brukeren vet at de har et instrument som er optimalt i henhold til spesifikasjon.

Max Sievert AS har lang erfaring og meget høy produktkunnskap og i tillegg et solid kompetansenettverk gjennom sine leverandører.

Testo, som er et av merkene de fører, er et stadig mer benyttet merke i Norge. I Europa og spesielt Tyskland er Testo synonymt med temperatur-, fukt- og inneklimamålinger.  Det underbygger påstanden om at vi har noen av markedets beste produkter, sier Holli

Oslo-bedriften Max Sievert AS tilpasser seg og forbedrer stadig sin produktportefølje i samsvar med markedsutviklingen og innspill fra kunder og deres behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Max Sievert AS

Hausmanns gate 6
0186 OSLO
Norge
Max Sievert AS

Send til en kollega

0.071