23948sdkhjf

Bahco tilbyr en komplett verktøyserie for arbeide i høyden

| Medlemsnyhet | Bedrift SNA Europe (Norway) AS

– Bruk alltid verktøy som beskytter de som jobber under deg

 Bahco tilbyr komplette verktøyløsninger for arbeide i høyden. Samtlige verktøy i serien har tilpassede festemuligheter som gjør at de ved bruk av ulike typer sikkerhetsliner kan festes til brukeren. Verktøyene fraktes sikkert opp til arbeidsplassen i vesker eller belter. Typiske arbeidsmiljøer der spesialverktøyet fra Bahco brukes er vindkraftverk, på oljerigger, i industrien, på byggeplasser eller andre arbeidsplasser der verktøy som faller ned kan forårsake alvorlige ulykker. 

Hvert verktøy har sin tilpassede løsning som gir maksimal arbeidskontroll når det er koblet til sikkerhetssnoren. Bahcos skrutrekkere har for eksempel en sikkerhetsplate med et hull som gjør at skrutrekkeren kan rotere fritt når den er festet. Faste nøkler sikres gjennom en smart fjærløsning som forhindrer rotasjon.

–   Våre sikkerhetssnorer som festes til verktøyet har fargekoder som viser hvilken verktøyvekt de er tilpasset, forteller Michael Hellsten, salgssjef hos Bahco. Sammensetningen av verktøy, sikkerhetssnorer, belter og vesker gjør at ulykker kan elimineres og at den som jobber i høyden har tilgang til sine ulike verktøy under hele arbeidet.

Tilpassede verktøysett
Bahco har dessuten tilpassede verktøysett for de som jobber med vedlikehold og reparasjon av vindkraftverk eller innen offshoreindustrien med olje og gass. Innen hvert område finnes et flertall ulike verktøysett avhengig av hvilket arbeide som skal utføres. Offshoresettene er laget i nært samarbeide med sluttbrukere og verktøysettene for vindkraftverkene i samarbeide med Dansk Windpower Academy.

–   Alle våre verktøyløsninger er certifiert av TESICNOR, en gruppe meget kvalifiserte eksperter med en bred kompetanse innen sikkerhet og teknikk sier  Michael Hellsten. Verktøyene er utviklet for å være sikre innen hver spesifikke bransje og arbeidsinnsats og hver sikkerhetsløsning er konstruert slik at den ikke kan demonteres.

Bahco er også medlem av  DROPS (system for forebygging av mistede objekter), et brett initiativ innen industrien som har som formål å forhindre at objekter mistes.  . Målet for DROPS er å levere en forebyggende strategi for å helt eliminiere ulykkesrisikoer med mistede objekter på arbeidsplasser.

Verktøy og tilhørende løsninger for arbeide i høyden kan kjøpes eller bestilles hos de som forhandler Bahco.

 

 

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
SNA Europe (Norway) AS

Rudssletta 97
1351 Rud
Norge
SNA Europe (Norway) AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.072