23948sdkhjf

Schneider Electric inviterer til seminar i Trondheim om digitale verktøy for smartere bygg

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

I høst reiser Schneider Electric landet rundt med et høyaktuelt roadshow om smart teknologi. Vi kommer til Trondheim 27, november.

I høst reiser Schneider Electric landet rundt med et høyaktuelt roadshow om smart teknologi. Vi kommer til Trondheim 27, november. Meld deg på idag!

Tekniske systemer og anlegg i bygg blir stadig smartere og mer komplekse. Det blir et økende behov for integrasjon mellom tekniske systemer, sensorer og andre informasjonskilder. Schneider Electric har lansert en felles. digital plattform for bygg, som muliggjør optimalisering og effektivisering av energiforbruk, drift og vedlikehold, samt ivaretar sikkerhet og komfort for brukerne.

På seminaret vil du lære mer om den digitale plattformen for bygget, smart elbilading, nødlyssystemer, verktøy for effektiv energiledelse, sikkerhet, smarte brannalarmløsninger og IoT i bruk. I pausene kan du diskutere dine utfordringer og erfaringer med våre eksperter.

Seminaret passer for deg som bruker og drifter bygg, rådgivende ingeniører, elektrikere, installatører og byggherrer, eiendomsbesittere og forvaltere.

 

Trondheim 27.11, Clarion Hotel & Conference - meld deg på her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.073